maanantai 22. kesäkuuta 2009

Kiipeilyä

Käytiin testaamassa paikallinen sisäkiipeilypaikka nimeltä Castle. Se sijaitsee Manor House-tuubipysäkin lähellä ja on nimensä mukaisesti ihan oikeasti linna.

Castle. Uskoisitko, että tämä on sisäkiipeilyhalli lähellä Lontoon keskustaa?

Lysti maksoi noin £10 henki (meillä oli omat varusteet). Aluksi piti tuttuun tapaan täyttää paperilappu jossa kysellään tyhmiä ja sen jälkeen oli suullinen kuulustelu.

Itse paikka on isoin sk-paikka missä olen ollut, en tiedä sitten maailmanluokassa miten iso se on. Sisällä on paljon seiniä ylä- ja alaköysikiipeilyä varten ja tokassa kerroksessa pitkästi boulderiseinää. Sen lisäksi erinäisiä tekniikkaharjotusseiniä. Korkeutta seinilä on ehkäpä metri tai pari enemmän kuin Wolfilla. Reitit on merkattu kunnon A4-lapuilla seiniin UK- ja Ranskalaisin greidityksin (kumpi lienee Suomalainen). Lattiassa oli kiinnityspisteet millä massallisesti lahjattomat varmistajat voi pistää slingillä kiinni.

Seinälaatuina on eri kulmissa oleva tasainen, kulmikas tasainen vaneri ja muotoseinä. Aluksi katseltiin, että muotoseinällä kaikki reitit ovat hirmuisen helppoja. Lopulta huomattiin, että siinähän pääsee ylös ilman otteita ja vetäsinkin lopuksi muotoseinän puoleen väliin ilman otteita.
Sisustukseltaan Castle ei juurikaan linnaa muistuta. Kännykästä loppui akku, joten en ottanut sisältä kuvia.

Pääsimme vähän myöhässä paikalla ja kiipeilyaikaa jäi noin 1.5h ennen salin sulkeutumista. Tällä kertaa tuli vähän kiireinen kerta, mutta ensi kerralla pitää varata reilusti aikaa ja ottaa vaikkapa eväät mukaan.

Suosittelen.

Ps. Paluumatkalla haettiin Fish&Chipsit ja mentiin läheiseen puistoon. Puistossa oli aidattu "Dog free picnic area" joka tarkoitti vähän esiintymislavatyylistä kuoppaa jonka alueella koirat saivat olla vapaana. Siellä sitten istuskeltiin kun bongorumpubändi soitteli (mm. Prodigyn Poisonista tuli vaikeasti tunnistettava coveri), kakarat ja humalaiset potki palloa ja koirat juoksentelivat ympärillä. Oli oikein chilli meininki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti